Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Bodrum FK deplasmanına çıkacak. Sarı - lacivertliler, rakibini mağlup ederek Galatasaray'ın Beşiktaş derbisinde puan kaybetmesini bekleyecek.
Bodrum maçı için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni sezon transfer çalışmaları da devam ediyor.
Sarı - lacivertlilerin ara transfer döneminde Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Milan Skriniar, performansıyla hem teknik heyetin hem de taraftarların yüzünü güldürmüştü.
Kısa sürede savunmada yaptığı liderlikle ön plana çıkan Slovak stoperin geleceği ise merak ediliyordu. Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncunun bonservisini almayı planladığı öne sürülmüştü.
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Yönetimi, Milan Skriniar'ın bonservisi için PSG ile sözlü anlaşmaya vardı.
Haberin devamında sarı - lacivertlilerin Skriniar için Paris Saint-Germain'e 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği aktarıldı.
Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 12 maça çıkan 30 yaşındaki savunmacı, 2 asist yapma başarısı gösterdi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |