2019 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası final mücadelesinde Türkiye A Milli Voleybol Takımı, Sırbistan'ı konuk etti. Ankara Spor , Son Dakika Spor Haberleri, Spor Son Dakika'>Spor Salonu'nda oynana mücadeleyi Sırbistan setlerde 3-2 kazanarak şampiyon oldu. Maçı izleyen şarkıcı Demet Akalın'ın İtalyan Başantrenörü Giovanni Guidetti hakkında attığı tweet ise sosyal medyada kısa sürede olay yarattı.
"KOÇUMUZ NİYE TÜRK DEĞİL"
Maçı evinden takip eden Demet Akalın, Twitter hesabından maçla ilgili dikkat çeken bir tweet attı. Demet Akalın, "Koçumuz niye Türk değil, kaybetmezdik" mesajını gönderirken, twettin altına tepkiler yağdı.
DEMET'E TEPKİ GÖSTERDİLER
Uluslararası ve ulusal arenada birçok şampiyonluğu bulunan 46 yaşındaki Başantrenörü Giovanni Guidetti'nin başarılı kariyerini bilenler Demet Akalın'a tepki gösterdi.
Demet Akalın'dan A Milli Voleybol Takımı'nın kaptanına dikkat çeken yorum: Keşke Türk olsaydı
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...