Arjantin Sağlık Bakanlığı bugün yayımladığı yazılı açıklamada, Arjantin'in ABD'den sonra en fazla domuz gribi vakası görülen ikinci ülke olduğunu belirtti.
Açıklamada, küresel salgının Nisan ayında başlamasından bu yana Arjantin'de toplam 793 bin 637 domuz gribi vakasının tespit edildiği ve 24 bölgeden 20'sinde 404 kişinin öldüğü kaydedildi.
ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'nin (CDC) son raporuna göre, ABD'de domuz gribine yol açan A/H1N1 virüsünden ölenlerin sayısı 436 oldu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|