‘Gezi Parkı’ olaylarına verdiği destekle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Devrim Evin, muhalif kimliğini her fırsatta göstermeye devam ediyor. İstanbul Belediyesi’nin düzenlediği Fetih kutlamalarını ‘Gezi Parkı’nda eylemde olduğu için reddeden Evin, şimdi de doğanın dengesini bozan ve insanları dini kullanarak kandırmaya çalışan zihniyet hakkında uyarıyor. Başarılı oyuncu tweetlerinde bakın neler demiş.
Allah Dini “Fıtrat” diye tanimlar.Yani Doğa kanunlariyla.Şimdiii ey insanoglu sen dini nasil tanimliyorsun?Dogayi kirleterek bozarak? Eee???
Yani eyy Muktedir Allah’ın “Fıtrat” diye tanimladigi dini sen kimsin ki kafana göre isine geldigi gibi değistiriyorsun..Ayık ol ey Halkım!
Zikir Fıtrattan elden edilen doğal bilgidir.Tabattan elde edilen doğal bilgidir.sen ne yapiyorsun muktedir??Sen Tabiati kendi menfaatine….
Din sömürücülerinin insanlari uyutarak kullandiklari tum argümanlari Yikmak, Tabiat kanunlarini feyz alanlarin gercek inananlarin görevidir!
Ey muktedir bitti..Oyun Bitti..Artik gercek inananlarin Tabiat kanunlarini feyz aldigi Gercek bir Dünya ya Selam Çakiyoruz.Organik Yaşama!!!
Allah’ın Fıtrat(doga tabiat kanunlari) olarak tanimladigi Dini,muktedirlerin kendihesaplarina kullanmalarina sömürmelerine Yeter!Oyun Bitti!
Doğada her sey Denge üzerine kuruluyken,ey muktedir ‘Denge’ mizi bozdun.olay bu!Allah’in Dogasinin Dengesini bozdun.OYUN BÍTTÍ!Gecmis olsun!
SÖZCÜ
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...