Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı tüm hızıyla sürüyor. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kıyasıya mücadelesinde heyecan dinmiyor.
MARTA YİNE LİDER GİRDİ
Galatasaray 57 puanla liderliğini sürdürürken Beşiktaş ve Fenerbahçe 54'er puanla ikinci ve üçüncü sırayı paylaşıyor.
Ligde üst üste 8 galibiyet alarak dikkat çeken Galatasaray'da Fatih Terim ile ilgili bir istatistik göze çarpıyor.
Sabah'ın haberine göre Galatasaray, Fatih Terim'in teknik direktörlüğünde bugüne kadar Mart ayına 7 kez lider girerken bunların tamamında şampiyonluğu göğüsledi.
1996-2000 arası üst üste 4 sene Mart ayına lider giren sarı-kırmızılı ekip, 2011-12, 2012-13 ve 2017-18 sezonlarında da bu aya lider girerken Mayıs'ta şampiyonluğa ulaştı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |