Galatasaray, bu iki oyuncudan birini kiralayabilmek için hem Monaco hem de PSV ile kontak kurdu. Oyuncuların menacerleriyle yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanırken, kulüplerden gelecek geri dönüşe göre yol haritası belirlenecek. Monaco ile yaşanan krize ve Onyekuru’nun Fransa’ya lig bitmeden çağrılmasına rağmen, Nijeryalı yıldız hâlâ listenin 1 numarası.
MALİ AÇIDAN ZORLAMAYACAK
Eğer Monaco, Onyekuru’yu Galatasaray’a bir kez daha göndermek istemezse, Bruma’nın transferi için somut adımlar atılacak. PSV Eindhoven’da bekleneni veremeyen 25 yaşındaki Portekizli’nin kiralanması gündemde. Teknik patron Fatih Terim, bu iki oyuncudan birini mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Transfer kiralık olarak gerçekleşeceği için, Finansal Fair Play konusunda da herhangi bir sorun çıkmayacak gibi görünüyor. Kulübün kiralama bedeli olarak maksimum 1-1.5 milyon Euro civarında bir ödeme yapacağı belirtiliyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...