Devlet Başkanı Mahmud Ahmedinejad "İsrail'in yok edilmesi" yönündeki sözlerini sürekli tekrarlarken, yardımcısından gelen bu beklenmedik açıklama, birçok gazete tarafından yayımlandı.
Turizm ve tarihi yerlerden sorumlu olan Meşai'nin açıklaması, ülkenin turizmle ilgili resmi internet sitesinde de yer aldı.
İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, 2005 yılında "İsrail'in haritadan silinmesi" gerektiğine ilişkin ilk açıklaması, uluslararası alanda yoğun tepkiye neden olmuştu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...