Yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde başrolü paylaşan Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'u buluşturan İstanbul İçin Son Çağrı filminden ilk fragman yayınlandı. Film, 24 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak.
Yönetmenliğini Gönenç Uyanık'ın üstlendiği ve ikiliyi yıllar sonra tekrar bir araya getiren filmin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme aldı. İstanbul İçin Son Çağrı 24 Kasım'da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix'te yayınlanacak. 14 yıl sonra aynı projede buluşan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u filmi New York'ta çekilmişti.
Değerli yolcularımız, #İstanbulİçinSonÇağrı 24 Kasım. pic.twitter.com/zFAznwEmCc
— Netflix Türkiye (@netflixturkiye) October 17, 2023
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...