ABD'de yayın yapan ünlü dergi Newsweek'in Türkiye ile ilgili yayımladığı makale büyük eleştiri aldı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da makaleye tepkisi sosyal medya hesabı üzerinden gösterdi. Kalın, Newsweek dergisinde çıkan makalenin, Türkiye konusundaki en kötü yazılardan biri olduğunu belirtti.
Kalın, sosyal medya hesabında, Newsweek'de yayınlanan, "PKK ve FETÖ terör örgütleri propagandasının, gerçekler ve ideolojik paranoya olarak analiz edilerek sunulduğu" makalenin, Türkiye hakkında en kötü yazılardan biri olduğu paylaşımını yaptı.
İbrahim Kalın, paylaşımında "24 Haziran seçimleri geçtiğine göre Newsweek şimdi de Türkiye'de yeni bir darbe girişimi çağrısı mı yapıyor?" ifadesini kullandı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...