BVS Group’a ait Günay sahnesinde Kibariye’den önce sahnede sevilen türkücü Hasan Yıldırım vardı. Kibariye önce kuliste gazetecilerle buluştu. Yeni albümünün satışlarından çok memnun olduğunu belirterek şunları söyledi; “Önemli olan para değil çocuklar inanın bana. Parayı nasılsa bulursun, her zaman kazanırsın. Mühim olan sağlık. Allah neşemi almasın, ben hiçbir şeyi takmam. 3 maymunu oynarsan hasta olmazsın.” Sevilen şarkıcı, muhabirlerin, “Kendinizi güzel buluyor musunuz?” sorusuna da şöyle cevap verdi:
“Allah beni güzel yaratmış be! Güzel gacıyım tabii. Botokssuz, kontürsüz güzel kadınım. Biraz kilo verdim, daha iyi oldum.Ama önemli olan başkasının sizi beğenmesi. Ben hiç büyüklenmem. Hala çırağım biliyor musun? 50 yaşındayım, ama oldum diyemem. 100 yaşına da gelsem çırağım. Aman, ne olacak be hepimiz misafiriz bu dünyada; bak bu üstümdeki elbise de misafir. Her şey misafir.”
EKMEĞİNİZİ YİYORUM, HELAL EDİN!
Basın toplantısının andından, ‘Tanrım Beni Baştan Yarat’ isimli arabesk eserle sahneye çıkan Kibariye şarkı sonrası konuklardan gelen yoğun alkışlara şu sözlerle yanıt verdi; “Beste yapamam ama şarkının hakkından iyi gelirim. Nasıl beğendiniz mi? Alkışlayan elleriniz dert görmesin. Günay’da iki hafta önce çıkmıştım. Siz istediniz yine çıkardılar. Ekmeğinizi yiyorum, helal edin. Sayenizde para kazanıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu gece 3 saat sahnedeyim; var mısınız?” Günay sahnesinde hem sanat müziği eserleri hem de arabesk ve fantezi şarkılar okuyan Kibariye, “Yakın arkadaşımdı” dediği Bergen’i ve Esengül’ü ayrı ayrı andı ve onlarla ünlenmiş şarkıları da söyledi. Kibariye programında ayrıca Orhan Gencebay, Şebnem Ferah, Sezen Aksu, Fettan Can ve Rafet El Roman’dan da besteler seslendirdi.
sözcü
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...