Youtuber Muhammet Çumanoğlu, yaklaşık bir yıl önce 'Uykusuzlar Kulübü' isimli televizyon programında kendisine ait bir videodan kesit yayınlayıp 'geri zekalı' dediğini iddia ettiği Okan Bayülgen hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü şovmen hakkında, 'hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
Milliyet.com.tr'den Damla Güler'in haberine göre İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne açılan davada basit yargılama usulü ile uygulanırken, taraflara tebligat gönderilerek 15 gün içinde yazılı beyanlarını göndermeleri istendi.
Mahkeme, Okan Bayülgen’in savunmasını, Çumanoğlu da beyanlarını değerlendirdi. Mevcut delil durumuna göre atılı suçun unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle Bayülgen’in beraatine karar verildi.
Verilen karara itiraz edilmesi halinde, ilgili kanun gereği normal yargılama usulüne geçilecek.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...