Bir televizyon programındaki yarışma ile yıldızı parlayan ünlü komedyen Sefa Doğanay, kendisine sosyal medya hesabından tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderdiğini ve adresine geldiğini söylediği hayranı hakkında şikayetçi olmuştu. Mahkeme Doğanay’ın hayranı Kuduret Dinar hakkında kararını açıkladı. Bakırköy 39. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada sanık Kuduret Dinar ile avukatı hazır bulundu.
Duruşmada Kuduret Dinar önceki savunmalarını tekrar ettiğini söyleyerek beraat talebinde bulundu. Sanık avukatı ise atılan mesajlar ile ilgili araştırma yapılmasını talep etti. Hakim dosyanın geldiği aşama nedeniyle sanık avukatının talebini ret ederek kararını açıkladı. Hakim sanık Dinar'ın ‘tehdit' suçundan önce 6 ay ceza almasına hükmetti. Cezada iyi hal indirimi yapan mahkeme sanığın 5 ay hapis ile cezalandırılmasına karar vererek hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Kuduret Dinar‘ın ‘hakaret' suçundan ise bin 500 TL adli para cezası almasına karar verilerek bu cezada da hükmün açıklanması geri bırakıldı. Dinar'ın ‘kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçundan ise beraat etmesine karar verildi. (sözcü)
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...