Sabah'ta yer alan habere göre Ferhat Güzel, 27 Ağustos'ta Taksim'de gittiği bir eğlence mekanında para nedeniyle sevgilisiyle tartıştı. Evde de tartışmaya devam eden çiftten Güzel, karakola sığındı.
BIÇAKLA SALDIRDI
Mekanda çıkan tartışmanın evde de devam etmesi üzerine, arbedeye dönüştü. Nur Aksoy, mutfaktan aldığı bıçakla Ferhat Güzel'e saldırarak, "Senin karnını deşeceğim" demeye başladı. Sevgilisini sakinleştirmekte başarılı olamayan Güzel, evden kaçarak karakola gitti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...