AS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, eşi Ebru Şallı’ya Miami’de yaptığı jestle şaşırttı. Burada birkaç gün kalacak olan çiftten iş insanı, eşine romantik bir jest yaptı.
Özel bir uçak kiralayan Akkuş, uçağın kuyruğuna İngilizce, “You are the most beautiful woman. I love you” (Ebru Şallı dünyanın en güzel kadınısın. Seni seviyorum) yazdı.
SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
Modelin, sürpriz karşısında duygulanarak, gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi. Yaklaşık bir saat havada kalan uçağı görenler sosyal medya hesaplarından bu anı paylaştı.
2021 yılını ABD’de karşılayan Akkuş çifti, geçtiğimiz günlerde Los Angeles’tan Miami’ye geçmişti.
Eşine yaptığı sürprizlerle sık sık gündeme gelen Uğur Akkuş, oğlunu kaybettikten sonra zor günler geçiren Şallı'nın en büyük destekçisi oldu. (MESUT YILMAZ/ MİLLİYET)
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...