Yaptığı şarkılar, albümler ve kliplerle dünyada tanınan ABD'li şarkıcı, oyuncu ve iş insanı Madonna, haziran ayında Kanada- Vancouver'dan başlayacağı dünya turnesi için yaptığı hazırlıklara tüm hızıyla devam ediyordu.
Dünya turnesine sayılı günler kala Madonna’nın hastaneye kaldırıldığı ve birkaç gün yoğun bakımda kaldığı açıklandı.
“CİDDİ BİR BAKTERİYEL ENFEKSİYON”
Madonna'nın menajeri Guy Oseary yaptığı açıklamada, "24 Haziran Cumartesi günü Madonna, yoğun bakımda birkaç gün kalmasına neden olan ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandı. Sağlığı iyiye gidiyor ancak halen tıbbi bakım altında. Tam bir iyileşme bekleniyor" dedi.
DÜNYA TURNESİ İPTAL
Oseary, Madonna'nın 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayacak olan dünya turnesinin bu nedenle ileri bir tarihe ertelendiğini duyurarak, "Turne için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı planlar planlamaz sizinle paylaşacağız" ifadelerini kullandı.
AİLESİNDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ
Ölümden dönen ve hayranlarını korkutan ünlü şarkıcının ailesi de cumartesi gününden beri saklı tutulan durumla ilgili ilk açıklamayı yaptı.
Madonna’nın aile üyeleri durumun çok ciddi olduğunu ve günler boyunca onu kaybedeceklerine inandıklarını söyledi. Şarkıcının sağlık durumunun da bu kadar büyük bir ciddiyet arz ettiği için dün geceye kadar saklı tutulduğu bildirildi.
“UCUNDA ÖLÜM BİLE OLSA…”
64 yaşındaki Madonna’nın aylardır bu turne için çok yoğun bir hazırlık süreci geçirdiği, kendini çok yorduğu ve sağlığını ikinci plana attığı düşünülüyor. “Kendini hâlâ genç, üstelik de yenilmez sanıyor. Ancak böyle değil” diyen aile “Onu gerçekten kaybedeceğimize inandığımız çok zor birkaç gün geçirdik. Madonna’nın ucunda ölüm bile olsa ününü ve kariyerini sağlığı dahil her şeyin önüne koyacağından korkuyoruz” açıklamasını yaptı.
Yıldız sanatçının 26 yaşında Lourdes, 22 yaşında Rocco, 17 yaşında David ve Mercy ve 10 yaşındaki ikizleri Stella ve Estere olmak üzere 6 çocuğu var. Ünlü sanatçı, Carlos Leon’dan olan kızı Lourdes ve Guy Ritchie’yle evliliğinden doğan oğlu Rocco dışındaki çocuklarını evlat edinmişti. Madonna’nın en büyük çocuğu olan kızı Lourdes tüm bu zorlu süreç boyunca hastanede annesinin yanında olduğu öğrenildi.
HAFTADA 6 GÜN PROVA YAPIYOR
Madonna’nın yakın çevresi sanatçının son aylarda kendini çok yorduğunu ve yaşına uygun, sağlıklı bir yaşam sürmediğini söylüyor.
Dünya turu hazırlıkları için haftada 6 gün prova yaptığı açıklanan Madonna'nın mükemmeliyetçi kişiliği yüzünden birlikte çalıştığı ekipleri de deyim yerindeyse “perişan” ettiği söyleniyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...