E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Bakan Kirişci'den Mansur Yavaş'a: Önce sen kendi psikolojini sorgula 

TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kendisi için "Ne içtiniz ne yediniz Sayın Bakan? Ruh sağlığınız iyi mi sizin?" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a cevap verdi.

27.04.2023 - 20:51
Bakan Kirişci den Mansur Yavaş a: Önce sen kendi psikolojini sorgula

AK Parti'den Kahramanmaraş'ta 1'inci sıradan milletvekili adayı gösterilen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, seçim çalışmaları kapsamında merkez Onikişubat ilçesinin Tekir Mahallesi'nde partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.

'O KARANLIK SENARYO 14 MAYIS'TA VUKU BULURSA TÜM TÜRKİYE'DE TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELERİ CİRİT ATACAK'

Burada yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı'nın karşısında terör örgütleriyle iş birliği içerisinde olan bir ittifak olduğunu ileri süren Kirişci, "Bir zillet ittifakı var. Bunların niyetlerinin yerli ve milli olmadığını hepimiz görüyoruz. Dün veya önceki gün bir konuşmamda dedim ki, 'Allah muhafaza hani o karanlık senaryo 14 Mayıs akşamı vuku bulmuş olsa ne olabilir?' diye sordum. 'Bir; Suriye'nin kuzeyindeki askerlerimizin geri çekileceğini, iki; orada görev yapan bütün silahlı kuvvetlerimizin gücü olan kara gücümüzü, artı İHA'larımızı ve SİHA'larımızı ve savaş uçaklarımızı bunları geri çekip, getirip bir hangara hapsedeceklerini düşünebilirsiniz' dedim. Üç; Ankara'nın cadde ve sokaklarında, tüm Türkiye'de terör örgütü üyeleri ve yandaşları cirit atacak. Ben şimdi Tekir'e soruyorum, siz buna izin verir misiniz?" diye konuştu.

'SEN NASIL MİLLİYETÇİLİKTEN SÖZ EDERSİN'

Bakan Kirişci, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir mitingine katılan ve burada yaptığı konuşmada kendisi için "Ne içtiniz ne yediniz Sayın Bakan? Ruh sağlığınız iyi mi sizin?" ifadelerini kullanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a da cevap verdi. Yavaş'ın yıllarca bu milletin milli duygularını istismar ettiğini belirten Kirişci, "Şimdi Mansur Efendi, Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, benim psikolojimi sorgulamış. Önce sen kendi psikolojini sorgula. Sen değil misin, sen nasıl bir Türk milliyetçisisin, sen nasıl milliyetçilikten söz edersin? Sen değil misin, dağdakilere, her gün konuşan, terör örgütünün o elebaşlarına 'Biraz çenenizi tutun da bak şu işi kurtaracağız, biraz sessiz olun, biraz sesinizi çıkarmayın biz bu işi götüreceğiz' diyen sen değil misin? Bu nasıl milliyetçilik, bu nasıl vatanseverlik. Yıllarca bu milletin milli duygularını demek ki siz istismar ettiniz. Ama maske düştü, kel göründü" dedi.

'BUNLAR, SOĞANLA TOGG OTOMOBİLİNİ YARIŞTIRACAK KADAR CAHİL İNSANLAR'

Pandemi döneminde birçok ülkede çiftçilerin üretmediği için rafların boş kaldığını ancak Türkiye'de böyle bir sorun yaşanmadığını kaydeden Bakan Vahit Kirişci, şöyle devam etti:

"İspanyol, İtalyan, diğer ülkelerin üreticileri, çiftçileri 'Bizim canımız kıymetli, pandemide üretemeyiz' dediler ama sizler tarlanızda, bağınızda, bahçenizde, ahırınızda, ağılınızda üretmeye devam ettiniz. Cumhurbaşkanımıza seslenip 'Ey reis bize izin ver, biz gidip çalışalım' dediniz. Bu ülkede, hiçbir ürünün yokluğu çekilmedi. Ama hepimizin Almanya'da, Fransa'da, İtalya'da akrabaları, yakınları var. Onların raflarının o günlerde nasıl boşaldığınız hepimiz gördük. Bunlar, soğanla Togg otomobilini yarıştıracak kadar cahil insanlar. Bunlar milli değildir, bunlar hiçbir zaman yerli olmadılar. Dolayısıyla bu ülkede Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yerli ve millik adına atılan her adımdan bunlar rahatsızlar. Çünkü bunların ağababalarının kim olduğunu gördünüz. Kim, Kandil'dekiler. Kim, Amerika'dakiler. Dolayısıyla bu terör örgütlerine bu ülkeyi yeniden teslim edecek zamanımız yok, bir karış toprağımız da yok. Allah, onlara her türlü musibeti, her türlü belayı verecek Allah'ın izniyle."

Konuşmanın ardından kesilen kurdeleyle seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li Karakaya:SOKAK CHP'yi AŞAR!
MHP'li Mevlüt Karakaya, Turktime yazarı Fahrettin Damga ile gerçekleştirdiği ...
HUDER Genel Başkanı Hüseyin Kaya: ERDOĞAN OTORİTER DEĞİL, HARBİ!'
Türkiye’nin önemli STK’larından HUDER Genel Başkanı avukat Hüseyin Kaya ...
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay TURKTIME'a Konuştu
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Talat Atilla'ya konuştu ve çarpıcı açıklamarda bulundu...
 
Aylin Kotil Turktime’a Konuştu
CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Aylin Kotil Turktime’ı ziyaret ...
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya Turktime'a Konuştu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya: GEZİ PARKI EYLEMLERİNDE ...
Şahin Mengü: Baykal Ortaya Çıkacak ve…
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Talat ...
 
Şahin Mengü Turktime’a Konuştu
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Yönetim ...
Gürsel Tekin Turktime’a Konuştu
CHP’nin iki numaralı ismi Gürsel Tekin Turktime'ı ziyaret etti. Tekin, ...
Kılıçdaroğlu; El Parasıyla Gerdek Olmaz...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Talat Atilla'ya gündemin sıcak konularını değerlendirdi.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Vladimir Putin
nato
ihracat
Chelsea
1. Lig
Bütçe
Kocan Kadar Konuş
GİB
ösym sonuç