E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yeni slogan önerisi: Bay Bay Kemal! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Son dönemde Kılıçdaroğlu'nun kendinden 'Bay Kemal' olarak bahsetmesine, Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki gösterdi. Erdoğan "Kendisine bundan sonra kullanabileceği yeni sloganını da vereyim. Bay bay Kemal!" ifadelerini kullandı.

1.02.2023 - 12:21
Erdoğan dan Kılıçdaroğlu na yeni slogan önerisi: Bay Bay Kemal!

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Anayasa ve yasalarımızı demokrasimizi, hak ve özgürlükleri kalkınma mücadelemizi destekleyecek adımlarla çareyi başka yerlerde değil, hep burada aradık.

Yeni yönetim sistemimizle, yasama, yürütme ve yargı arasındaki ilişkilierin tanımını belirtip, bu sürecin en sağlıklı şekilde yürüyecek sistemi zaten kurduk.

6'LI MASANIN ORTAK MUTABAKAT METNİ

Önceki gün 6 parti göya aylarca çalışıp hazırladıkları ortak politikalar metni yayınladı. Böyle bir metin hazırlanınca insan ister istemez bir beklentiye giriyor. Biz 20 yıldır gece gündüz çalışmaktan bazı şeyleri ihmal etmiş hatta bazı konularda hata yapmış olabiliriz.

Karşımızda cumhurbaşkanı adayı beklemekten aciz bir masa olduğunu unutmuyoruz. Bu masanın bizim hedeflerimizi aşacak bir belge ortaya koymasına pek de ihmal vermiyoruz. Bir bakalım dedik ne yapmışlar diye keşke bakmaz olaydık. Bu partiye umut bağlayanlar arasına çok üzüldük. 

"ADAYLIĞINI ZOR YETİŞTİRECEK"

CHP'nin başındaki zata zaman zaman istihza ile yerli ve milli vasıflara sahip olmadığına işaretle 'Bay Kemal' diye hitap ediyoruz. Bu zat, cumhurbaşkanı adaylığına niyetlenince kendine akıllı uslu bir sıfat aramak yerine, sonundaki ünlemi anlamadan 'Bay Kemal' ifadesini sloganı haline getirmiş. Biz muhatabımızı tanıyoruz. Adaylığını zor yetiştirecek. Slogandı, programdı, vizyondu... Onları hiç yetiştiremez.

"YENİ SLOGAN: BAY BAY KEMAL!"

Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmanın da kendilerine kaldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu için yeni sloganından bahsetti.

"Siz dalga geçilecek iş yaparsanız, elbette biz de dalgamızı geçeriz." diyen Erdoğan, konuşmasında şunları ifade etti:

Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem 'Bay Kemal' bu ifadeyi o kadar sevdi, öyleyse kendisine bundan sonra kullanabileceği yeni sloganını da vereyim: Bay bay Kemal. Alsın, tepe tepe kullansın. Telifini de istemeyiz. Bizden yana helali hoş olsun. Biz bunları söyleyince 'vay efendim Tayyip Erdoğan bizimle maytap geçiyor' diye feveran ediyorlar.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li Karakaya:SOKAK CHP'yi AŞAR!
MHP'li Mevlüt Karakaya, Turktime yazarı Fahrettin Damga ile gerçekleştirdiği ...
HUDER Genel Başkanı Hüseyin Kaya: ERDOĞAN OTORİTER DEĞİL, HARBİ!'
Türkiye’nin önemli STK’larından HUDER Genel Başkanı avukat Hüseyin Kaya ...
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay TURKTIME'a Konuştu
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Talat Atilla'ya konuştu ve çarpıcı açıklamarda bulundu...
 
Aylin Kotil Turktime’a Konuştu
CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Aylin Kotil Turktime’ı ziyaret ...
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya Turktime'a Konuştu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya: GEZİ PARKI EYLEMLERİNDE ...
Şahin Mengü: Baykal Ortaya Çıkacak ve…
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Talat ...
 
Şahin Mengü Turktime’a Konuştu
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Yönetim ...
Gürsel Tekin Turktime’a Konuştu
CHP’nin iki numaralı ismi Gürsel Tekin Turktime'ı ziyaret etti. Tekin, ...
Kılıçdaroğlu; El Parasıyla Gerdek Olmaz...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Talat Atilla'ya gündemin sıcak konularını değerlendirdi.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Avrupa Ligi
Belçika
passolig
Ferit Şahenk
Ankara
Chloe Loughnan
Necmettin Erbakan
Gol
Abdullah Öcalan