Olay istismara uğrayan çocuğun ailesinin şikayeti üzerine ortaya çıktı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı şikayet üzerine soruşturma başlattı.
Soruşturma sonucunda imam İbrahim S., 12 Eylül'de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın duyulmasının ardından İstanbul Valiliği, özel ortaokul erkek öğrenci yurdunu kapattı.
İDDİALARI REDDETTİ
İfadesi alınan mağdur çocuk bu istismara 6-7 ayda pek çok kez maruz kaldığını belirtti.
İbrahim S. ise çocuklara ceza verdiği için böyle bir iftirada bulunduklarını söyleyerek, istismar iddialarını reddetti.
Soruşturma Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Soruşturma kapsamında 3 kişinin daha ifadesi alınacak. (DHA)
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...