Gürcistan İçişleri Bakanlığı, Rus askerlerinin Gürcü topraklarından çekildiğine dair bir işaret bulunmadığını bildirdi.
Bu arada, aralarında AA muhabirinin de bulunduğu yabancı gazeteciler, Gori kent merkezinin girişinde Rus askerleri tarafından bekletiliyor.
Gazetecileri kentin girişinde bekleten Rus askerleri, sadece insani yardım araçlarının Gori’ye girişine izin veriyor.
Öte yandan, Gori kent merkezinden patlama sesleri duyuldu. Patlama seslerinin patlamamış bombaların imha edilmesinden kaynaklandığı sanılıyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...