Delegelere hitap eden Clinton, "İster bana, ister Obama'ya destek vermiş olun, artık tek bir hedefe sahip bir parti olma zamanının geldi" dedi. Hillary Clinton, Senatör Obama'nın kendi başkan adayı olduğunu ve başkanlığa seçilmesi gerektiğini belirtti. Barack Obama, Clinton'ın konuşmasını demokratik bir birlik için göze çarpan bir çağrı diye tanımladı. Obama, Demokrat Partili delegelere yarın hitap edecek.
Bu arada Colorado eyaletinde yetkililer, silah ve uyuşturucu bulundurmaktan tutuklanan üç kişinin, Demokrat başkan adayı Barack Obama'ya suikast düzenlemeyi planlamadıklarını aktardı. Söz konusu kişiler, Demokrat Parti Kongresi'ne yakın bir yerde yakalanmışlardı. Basında üçü de beyaz olan zanlıların, Barack Obama hakkında ırkçı ifadeler kullandıkları haberleri yayınlanmıştı.
MCCAİN, OBAMA'YI TARTIŞMAYA ÇAĞIRDI
Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı John McCain, Irak savaşına ve ABD'nin dünya genelindeki askeri faaliyetlerine destek veren bir konuşma yaptı. Memleketi Arizona eyaletinde gazilere konuşan McCain, Obama'yla bu konularda bir tartışmaya katılmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti. Cumhuriyetçi aday, Demokrat rakibinin dış politikadaki tutumunu eleştirdi ve Amerika'nın daha cesur bir dış siyasete ihtiyacı olduğunu dile getirdi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...