E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

İmamoğlu'nun ikinci ifadesi başladı! Sosyal medyadan yeni mesaj: Herkesi sandığa davet ediyorum 

İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün saat 10:00'da emniyetteki ikinci ifadesi başladı. Öte yandan İmamoğlu, sosyal medya hesabında yeni bir paylaşım yaptı. İmamoğlu, "Biliyorum, bu akşam da Saraçhane'de olacaksınız." dedi.

22.03.2025 - 10:28
İmamoğlu nun ikinci ifadesi başladı! Sosyal medyadan yeni mesaj: Herkesi sandığa davet ediyorum

İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün saat 10:00'da ikinci soruşturma kapsamında ifadesini vereceği ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 Mart sabahı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın İBB’ye yönelik “yolsuzluk” ve “terör” suçlarından başlattığı iki ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı.

'KENT UZLAŞISI' SORUŞTURMASI İÇİN İLK İFADESİ
3 gündür gözaltında bulunan İmamoğlu, dün ilk ifadesini vermişti. Yaptığı 121 sayfalık savunmanın ardından emniyetteki ikinci ifadesi başladı. 

Ekrem İmamoğlu'nun bu sabah saatlerinde 'Kent Uzlaşısı' soruşturmasında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifade vermeye başladığı öğrenildi.

Öte yandan İmamoğlu, sosyal medya hesabında yeni bir paylaşım yaptı.

İmamoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Çok kıymetli vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz; Sizlere minnet duyuyorum. Milletimiz kendisine ait olan her şeye yürekten sahip çıkıyor. Sahip çıkmaya devam etmeliyiz. Cumhuriyetimize, demokrasiye, adil Türkiye'nin geleceğine, milletimizin iradesine sahip çıkıyorsunuz; onur duyuyorum, gururlanıyorum. Milletimizin sorumluluk alma hali bütün dünyaya ilham olmaya devam ediyor.

'BİLİYORUM, BU AKŞAM DA SARAÇHANE'DE OLACAKSINIZ'
Bugünler sorumluluk alma zamanı. Yarınlarda ise milletimizin tüm haklarını alacağı, demokrasinin en üst seviyeye ulaştığı, hukukun üstünlüğünü doya doya yaşayacağı, 86 milyon insanını eşitleyen 21. Yüzyıl Türkiye'sini hep birlikte yaşayacağımız günlere ulaşacağız.

Bu sorumluluk dolu günlerde biliyorum, bu akşam da Saraçhane'de olacaksınız. Ve baharı müjdeleyen şarkılar, türküler söyleyeceksiniz.

'HERKESİ EKSİKSİZ SANDIĞA DAVET EDİYORUM'
23 Mart Pazar günü yarın, tüm Cumhuriyet Halk Partililer, Cumhurbaşkanı adayları olarak benim için oy kullanacaklar. Bütün partili yol arkadaşlarımı, eksiksiz sandığa davet ediyorum. Ayrıca Türkiye'nin her yerinde parti üyelerimizin sandıklarının yanı sıra tüm vatandaşlarımız için de sandık kurulacaktır. Tüm vatandaşlarımızı, bu büyük coşkunun bir parçası olmaya davet ediyorum.

'ÇOCUKLAR VE GENÇLERİ DE BEKLİYORUM'
Son olarak; Çocuklar ve gençler, sizlerin oy kullanma hakkınız olmasa da yaratıcı duygularınızı, sözlerinizi, sloganlarınızı aynı yerde bana ulaşmak üzere bekliyorum. Millet büyüktür. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. Bu zor ve meşakkatli süreç milletimize emanettir. Saygılarımla, Ekrem İmamoğlu."

 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Türkiye sokağa teslim olmayacak'
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP'nin kendi içindeki krizlerini ülkenin ...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı: CHP geç olmadan bu çıkmaz sokaktan geri dönmelidir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Provokatif söylemlerle sokakları ...
Ekrem İmamoğlu'ndan İBB çalışanlarına mektup
Gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye çalışanlarına mesaj ...
 
Mansur Yavaş: 19 Mart'ta Türkiye 2 yıl geriye gitti
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından Ankara Büyükşehir ...
Bakan Uraloğlu'ndan, İstanbul'a 4,5 kilometrelik metro hattı açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Altunizade-Çamlıca Camii-Bosna ...
Bakan Tunç: Özgür Özel'i sorumlu davranmaya davet ediyoruz
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür ...
 
Dışişleri: Soykırımın sorumluları, uluslararası hukuk önünde hesap verecek
Dışişleri Bakanlığı, Türkiye tarafından Gazze'de inşa edilen ve yerel ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nevruz Bayramı paylaşımı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönül ve kültür coğrafyasındaki tüm ...
İmamoğlu hakkında hazırlanan MASAK raporunun detaylarına ulaşıldı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gençlerbirliği
döviz
japonya
hamza hamzaoğlu
yangın
İran
yunanistan
konya
ölüm haberi