Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Mansur Yavaş'ın görevini bırakacağına ilişkin iddiaları yalanladı.
ABB'DEN AÇIKLAMA GELDİ
Konuya ilişkin belediyenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin tarafından yapılan açıklamada, "Kanunen de fiilen de böyle bir durum söz konusu değildir" dedi. Bazı haber bültenleri ve tartışma programlarında, Yavaş’ın seçimler nedeniyle görevini bırakacağına dair söylemlerin yer aldığını anımsatan Gültekin, "Kanunen de fiilen de böyle bir durum söz konusu değildir" dedi.
"KANUNEN DE FİİLEN DE SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"
Gültekin, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi: "Bazı haber bültenleri ve tartışma programlarında, ABB Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ın seçimler nedeniyle görevini bırakacağına dair söylemler yer almaktadır. Kanunen de fiilen de böyle bir durum söz konusu değildir. Sayın Başkan, görevine devam edecek olup, seçim sonrası da etkin bir Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevi ile -Ankara'da olduğu gibi- kimseyi ayırt etmeden, şeffaf, adil, katılımcı ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı uygulayacaktır."
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...