Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci oylaması için ilçeye bağlı Ilıca köyünde kurulan sandıkta parti görevlisi Meydan Kaya, oy sayımı sırasında aniden fenalaştı.
Kaya, çevredekilerce konulduğu özel araçla, çağrılan ambulansa yetiştirilmeye çalışıldı. Yolda sağlık görevlilerine teslim edilen ve yapılan ilk müdahalede kalp krizi geçirdiği belirlenen Kaya, kurtarılamadı. Cenaze, otopsi için Şavşat Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...