Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı kişilerin Bandırma ilçesinde yüklü miktarda sahte dövizi çarşı esnafı ve kuyumculardan alışveriş yaparak piyasaya süreceği bilgisine ulaştı.
Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri ile koordineli olarak başlatılan teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen operasyonda 2 şüpheli kaldıkları evde yakalandı. Adreste yapılan aramada 126 adet sahte 100 dolar ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...