Savcının isteği üzerine Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi tarafından gönderilen kayıtlara göre, Serbes iki yılda 4 kez alkol tedavisi gördü. 5 günlük son tedavinin tarihi ise 2 Ağustos, yani kazadan 1.5 ay öncesi. Serbes'in kazadan bir gün sonra, 23 Eylül'de ise hastanede ‘Akut Stres Bozukluğu' teşhisiyle tedaviye alındığı bildirildi.
Habertürk’ün edindiği bilgilere göre, Serbes'in saat 06.15'te hastaneye geldiği, 1.025 promil alkollü olduğu belirtildi. Kayıtlara göre Serbes hastaneye geldiğinde “Nefes almakta zorlanıyorum, gözümün önünden gitmiyor, kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor” dedi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...