Bir gün kaldılar
Birkaç ayrılığın ardından eski aşkları yeniden alevlenen ve geçtiğimiz yazdan beri beraber olan Kıvanç Tatlıtuğ-Azra Akın çifti yeni yıla da birlikte girdi. ıkili, 2012’yi Avusturya’nın başkenti Viyana’da karşıladı. Cumartesi Viyana’ya gidip ertesi gün Türkiye’ye dönen çift, Atatürk Havalimanı’nda objektiflerden kaçmayı başaramadı.
Takside romantizm
Telaşlı olduğu fark edilen Tatlıtuğ, “Yeni yılda evlilik var mı?” diye soran haberciye “Onu zaman gösterecek” demekle yetindi. Daha sonra kendilerini aceleyle bir taksiye atan çift, dışarıdakinin aksine araç içinde gayet rahattı. Tatlıtuğ, elini sevgilisinin omzuna attı. Akın da bu hareketi karşılıksız bırakmayıp onun elini tutarak mutluluk pozları verdi.
HÜRRİYET
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...