E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Hırvatistan Bizi de Geçti: Akaryakıta REKOR ZAM!

Hırvatistan'da benzin ve mazot fiyatlarına yüksek oranlı zam yapıldı.

18.08.2009 - 12:41
Hırvatistan Bizi de Geçti:


Hırvatistan'da piyasaya dağıtım yapan en büyük petrol şirketi olan INA, bugünden geçerli olmak üzere benzin fiyatlarını ortalama yüzde 15 artırdığını açıkladı.

INA'nın internet sitesinde yer alan şirket açıklamasında, zamma gerekçe olarak, ülke parası kuna'nın dolar karşısında değer kaybetmesi gösterildi.

Hırvat ekonomi çevreleri ise, INA'nın dünya petrol fiyatları 66 dolar seviyesinde seyrederken yaptığı yüzde 15'lik zamma anlam veremediklerini bildirdiler.

Hırvatistan'da bugünden itibaren 95 oktanlı benzinin litre fiyatı 7,44 kuna'dan 7,99'a (2,4 TL), Euro dizelin litre fiyatı ise 6,67 kuna'dan 7,23'e (2,15 TL) yükselmiş oldu.



YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
tülin 13 Ağustos 2009 Perşembe 16:26

dtp = pkk hiç bir zaman pkk yı reddetmediler. aksine onlar terörün ta kendisi. kiminle nereye açılıyorsunuz. merdiveni dayadığınız duvar çökerse siz de onlarla birlikte göçersiniz. bunu neden yapıyorsunuz. bu ülkeyi sanki birilerinden satın aldınız . bizlerde kiracıyız. kimseyi dinlemeden ben yaptım oldu diyemezsiniz.cumhurbaşkanının daha tarafsız davranmasını beklerdim.muhalefeti hiç dinlemiyor. sanki sadece iktiderın cumhurbaşkanı.

Yorumu oyla      18      10  
TANRININ KILICI YÜZYILIN SOYGUN HAREKETİ KERİZ FENERİ 13 Ağustos 2009 Perşembe 15:39

Sahi Sayın Cumhurbaşkanı akepenin başı her sıkıştığında niçin devreye giriyor anlayamadım.Cumhurbaşkanlığı makamı ne siyasi parti başkanlığıdır, ne de başbakanlıktır.Cumhurbaşkanlığı her partiye eşit mesafede olmayı gerktirmez mi?Sayın Cumhurbaşkanı lütfen partilerarası mesafeyi ayarlayın.Siz milletin cumhurusunuz akepenin değil.Eğer bir açılım, saçılım varsa, bunu açılıp-saçılacağız diyerekten günlerdir kamuoyunu meşgul edenler açıklasın.Sizin taraf olmanız kanaatimce hoş değil.

Yorumu oyla      18      10  
sevgi pıtırcığı 13 Ağustos 2009 Perşembe 14:16

Bumuydu günlerdir "ii şeyler olacak" "açılıyoruz,saçılıyoruzun içeriği"??Bumuydu günlerdir bir türlü açıklayamadığınız,açıklasın biri diye topu ondan ona attığınız.Bu muydu yani memleketin gerim gerim gerilme nedeni???Desenize toplumu yokladık,hazırlık yaptık, "şimdilik" konuyu rafa kaldırıyoruz.Yada hazırlık yaptık,rafa kaldıramıyoruz artık ok yaydan çıktı!Orada neler oluyor???

Yorumu oyla      18      10  
CUMBADAN RUMBAYA 13 Ağustos 2009 Perşembe 14:11

DEVLETİN TÜM İHALELERİNİ BİZ ALIRIZ,MECLİSİN ÇOĞUNLUĞU BİZDEN,İSTABUL'UN ZENGİNLERİNİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU DA BİZDEN.NİYE TÜRKÇE KONUŞMUYORSUN DİYEN DE YOK,TÜRK BAYRAĞINI ASMIYORSUN DİYEN DE YOK.NERYE GİDİYORSUN,NEREDN GELİYORSUN DİYEN YO.DAHA NE İSTİYORUZ BE.ALLAH TAŞ EDER İNSANI.DAHA BİNLERCESİNİ YAZARIZ DA.ANLAYAN HİÇ YOK.YAPMAYIN KARDEŞLER.BÖYLE BİR ÜLKEYİ NEREDE BULABİLİRİZ.TAKDİR EDEN ÇIKMAYACAK MI ALLAHIM.NE ACIDIR BU."AÇILIM"CILARA İTHAF EDİYORUM.

Yorumu oyla      18      10  
mehmet 13 Ağustos 2009 Perşembe 13:57

mevcut anayasanın zaten altını oydunuz ama bilinki t.c. devletinin kim ayagını kaydırmaya çalıştıysa ensesine tokatı yedi tokatı atan olmassa ülkücü türk gençliği olarak biz varız gerekirse vatan için 50000 şehit veririz.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
OBAMA IRAKLILARI UYARDI:
ABD başkanı "daha fazla şiddet olaylarına karşı hazır olun" dedi
RUS BASINI İSYAN ETTİ:
Rus basınına göre, İnguşetya'da yapılan saldırıdan polisin haberi vardı ama önlem alamadı.
ZIMBABWE'DE DRAM...
AIDS'li erkeklerin bakire kızlara tecavüzle hastalıktan arındığına inandıkları ...
 
Çin'den Rabia Kadir Tepkisi
Çin, 'Uygurların anası' olarak da bilinen Rabia Kadir'in ziyaretine izin ...
Meksika'da Kanlı Savaş Sürüyor
Meksika'da 10 binden fazla insanın ölümüne yol açan, uyuşturucu savaşı can almaya devam ediyor.
JAPONYA SEÇİME GİDİYOR:
Japonya'da muhafazakarların yarım asırdır süren saltanatına son verebileceği ...
 
Amerika Uyuşturucu Müptelası Çıktı
ABD'de, özellikle büyük şehirlerdeki banknotların yüzde 90 kadarının kokain ...
Neçirvan Barzani'den 'Açılıma' Tam Destek
Irak'ın kuzeyindeki bölgesel yönetimin yetkilisi Neçirvan Barzani, Türkiye'deki ...
Hak Etmediği Maaşı İade Etti
NATO Genel Sekreterliği'ne Nisan ayında seçilen Rasmussen, ağustos ayına ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gençlerbirliği
ygs
ölüm haberi
premier lig
Çankaya
Kocan Kadar Konuş
Chloe Loughnan
konuk oyuncu
PSG