Şaşırtan hamle
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nan yasak aşkında son durum meçhul... Ünlü yapımcı ile eşi Zeynep Ilıcalı’nın boşanma davasının sürüncemede kalması, ikilinin yollarını ayırdığını düşündürdü. Ama Subaşı son “tişört” hamlesiyle akılları bir kez daha karıştırdı.
Tişörte dikkat
Şeyma Subaşı önceki akşam kız arkadaşlarıyla gittiği Beyoğlu’nda, ilginç tişörtüyle kameralara yansıdı. Önünde dikkatten kaçması imkansız kocaman A harfi bulunan bir tişört giyen genç kız, harfin ne anlama geldiği sorulunca sinirlenip “Beni neden çekiyorsunuz anlamıyorum” diye tepki gösterdi.
HÜRRİYET
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...