CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekonomi danışmanları açıkladığı İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması toplantısı kamuoyunda tartışma konusu olmaya devam ediyor.
YILMAZ ÖZDİL TİYE ALDI
Toplantıda ABD’li ekonomist Jeremy Rifkin’in konuşması sırasında CHP liderinin eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun uyuyakalması eleştiri konusu oldu. Sosyal medyada tartışma konusu olan görüntüye ilişkin Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil de tiye aldı.
“HEYECAN VERİCİ…”
Sosyal medya hesabından Selvi Kılıçdaroğlu’nun uyukladığı görüntüyü paylaşan Yılmaz Özdil, “Heyecan verici bir toplantı oldu…” eleştirisinde bulundu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...