Bu Tarz Benim'de kadın yarışmacılar tarafından 'herkese boncuk dağıtmakla' suçlanan Barış, canlı yayında yaşanan tartışma sonucu gözyaşlarına hakim olamadı. Barış'ın ağladığını gören Nazlı da gözyaşlarını tutamayınca ekran başından programı takip eden Bülent Ersoy da duygusal anlar yaşadı. Stüdyoya telefonla bağlanarak duygularını ekip ile paylaşan Bülent Erosy'un notunu ise izleyicilere Ebru Akel iletti.
''Sayın Bülent Ersoy aramış. Kendisi de telefonun diğer ucunda. Çok üzülmüş size. Şu an hüngür hüngür ağlıyormuş. Hiç birşey için üzülmesinler, hiçbir zaman gerçekler saklı kalmaz.'' demiş. Siz de ağlamayın lütfen. Burada herşey yaşanıyor ve bir şekilde de açığa çıkıyor zaten.'' diyen Akel, üzülmemesi için Diva'ya seslenmeyi de ihmal etmedi.
Türkiye
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...