Sözcü yazarı Saygı Öztürk, bugün kaleme aldığı “Oğan ve Özdağ hangi adayı destekleyecek?” başlıklı köşesinde seçim gündemini değerlendirdi.
Saygı Öztürk, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşme öncesi bir bakanla irtibat kurduğunu ancak bu iletişimi Ümit Özdağ'dan sakladığını iddia etti.
Öztürk, "Kahvaltıda, Oğan’ın bakanla yaptığı görüşmeden hiç söz etmemesi, sanki tesadüfen İstanbul’a gitmiş, Cumhurbaşkanı orada bulunduğu saatte aramış gibi bir hava doğurdu" ifadelerini kullandı.
Öztürk’ün iddiasına göre Özdağ bunun ardından yapılan partisinin genel idare kurulu toplantısında Oğan’la yolların ayrılabileceğini söyledi ve yolların ayrılsa bile tarafların iletişimde kalmaya devam edeceğini de belirtti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...