‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisine önümüzdeki haftalarda ‘Şehzade Mustafa’ rolüyle katılacak olan Mehmet Günsür’ün cariyesi rolünü Ilıcalı’nın programıyla ünlenen Gizem Akın’ın kaptığı ortaya çıktı. Dizide bir süredir Şehzade Mustafa’nın aşk yaşayacağı oyuncu için arayış sürüyordu. ‘Var Mısın Yok Musun’ ve ‘Survivor’ yarışmalarıyla ünlenen Akın geçen hafta alışveriş yaparken görüntülendiğinde dizi için görüşmeye gittiğini açıklamıştı.
Daha sonra rol için Türkiye eski güzellerinden Ceren Hindistan ve oyuncularla da görüşüldüğü ortaya çıktı. Ancak yarışı kazanan Akın oldu. Yapılan seçmeler sırasında devreye ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın girdiği öğrenildi. İddiaya göre Ilıcalı, Akın için dizinin yapımcısı Timur Savcı’yı aradı. Savcı da meslektaşı Ilıcalı’yı kırmayarak rolü Gizem Akın’a verdi.
milliyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...