Merkez Bankası, piyasadaki geçici likidite sıkışıklığını gidermek amacıyla bugün düzenlediği bir hafta vadeli repo ihalesi ile piyasayı 1 milyar YTL fonladı.
Merkez Bankası'nın açtığı ihaleye 4 milyar 60 milyon YTL teklif gelirken, ortalama bileşik faiz yüzde 18,58 oldu. İhalede en düşük bileşik faiz yüzde 18,56, en yüksek faiz ise yüzde 18,60 seviyesinde gerçekleşti. Basit faizler ise en düşük yüzde 17,05; ortalama yüzde 17,07 ve en yüksek yüzde 17,09 oldu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...